+36 30 448 9366 Reptéri Fedett Parkoló 0-24 óráig

Általános információk

Comfort Parkoló 2220 Vecsés, Lőrinci utca 19.

Általános információk többek között:

  • A megrendelésről
  • A parkolásról
  • A transzferről

Megrendelés

A parkolóhely lefoglalása távollévők között létrejött területhasználati szerződésnek minősül, így fizetési kötelezettséggel jár.

Megrendelés lemondása

A parkolóhely lefoglalása díjmentesen lemondható az igénybevétel időpontja előtt 72 órával, minden egyéb esetben az igénybe vevőnek eleget kell tennie fizetési kötelezettségének.

Árak

A honlapunkon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek, továbbá kizárólag a megadott szezonális időszakokra vonatkoznak.
Minden egyéb esetben a megrendelés díjának megállapítása egyedileg a szezonális, illetve a szezonon kívüli időszakban igénybe vett napok számának alapján kerül megállapításra.

Forgalmi rend

A parkoló területén a KRESZ szabályai érvényesek. A megengedett legnagyobb sebesség 5 km/h. A parkolási szabályzat és a szerződési feltételek (parkolójegy) a kapu vonalán történő áthaladástól érvényesek!
Kérjük, különösen ügyeljen a jobbkéz-szabály, az elindulás és a tolatás szabályainak betartására!
A be- és kihajtás során ellenőrzés és adatrögzítés történik.
A parkolón belüli gépjárműmozgást a parkoló személyzete segíti. A járműveket a személyzet utasításai alapján kell elhelyezni, azonban irányítás hiányában is úgy, hogy a parkolás a többi jármű mozgását, a ki- és beszállást, rakodást ne akadályozza.
A gépjárművek lezárt állapotban, a beépített biztonsági berendezések (kiegészítő mechanikus és elektronikus védelem – amennyiben van ilyen) bekapcsolása mellett tárolhatók. Az ügyfél a gépjárművek kulcsait magánál tartja, vagy megőrzés céljából átadhatja a személyzetnek. A kulcsok elvesztéséből eredő károk a járműtulajdonost terhelik.
Az üzemeltető a vis maior esetén a járműveket elmozdíthatja, ill. szükség esetén elszállíttathatja. Vis maiornak minősülnek a tűzesetek, természeti katasztrófák, merényletek és terrorcselekmények, ill. minden, emberi erővel el nem hárítható, előre nem látható olyan esemény, amely mellett a személy- és vagyonbiztonság biztosítására az üzemeltetőnek nincs lehetősége.
A parkoló elhagyása során a személyzet a járművek elviteléhez való jogosultságot ellenőrzi.
A parkoló megközelítése biztonsági okokból egy forgalmi sávon, a személyzet utasításainak megfelelő váltakozó irányban történik. A kihajtás elsőbbséget élvez a behajtással szemben.
A forgalmi rendre vonatkozó szabályok a kapu vonalának elhagyásáig érvényesek.

 

Parkolási lehetőségek

Zárt csarnok:

36 gépkocsi elhelyezésére szolgál a teljesen új és korszerű fedett zárt parkoló csarnok, mely a parkolást segítő útburkolati jelekkel és éjszakai világítással rendelkezik.

A zárt csarnok és a hozzá vezető út szilárd burkolatú. A parkolást a felfestett jelek és táblák, illetve minden esetben a személyzet segíti.
A zárt csarnok biztosítja a gépkocsik állagának megóvását az időjárás viszontagságaitól, továbbá az Alliance biztosító által gépjárműve az esetleges elemi károk ellen is védve van.

Szabadtéri parkoló:

A szabadtéri parkolóban mintegy 2000 m2 szabad terület áll rendelkezésre parkolás céljából.
A parkolási terület és a hozzá vezető út részben szilárd burkolatú, részben pedig apró kavicsos. (felverődés kizárt).
Az egyszerű beparkolást minden esetben a személyzet segíti.
A Comfort parkoló teljes területét modern éjjellátó kamera, mozgásérzékelős riasztó, infrasorompó, elektronikusan és kézzel zárható kapu, valamint 0-24 órás őrszolgálat védi.

Transzfer!

Transzfer megállás és indulás csak és kizárólag a 2A terminál indulási szintjén az 5-ös zónánál.
Transzfer busz biztosítása a transzfer elvégzésére induláskor 15-20 percen belül. Visszaérkezéskor 15-30 percen belül.
A transzfer menetideje az autó transzfer folyamatra való biztosításától számítandó. 10-15 percen belül.
Az indulás elsőbbséget élvez a visszaérkezéssel szemben.
A forgalmi akadályok és közúti ellenőrzések, illetve egyéb előre nem látható események miatt felelősséget nem vállalunk.(Rendőrségi intézkedések. Mentők. Tűzoltók. Baleset. Útlezárás. Extrém időjárás. Stb.)

Közúti forgalmi csúcsidő reggel 06:00-09:00 között, illetve délután 15:00-18:00 között. Ezen időpontokban magasabb közúti forgalommal és transzfer menetidővel kell számolni.

Reptéri csúcsidők hajnali 03:00-05:00 között továbbá este 23:00- 01:00 között. Fokozott utasforgalom a reptéri terminálok és a reptér közútjain. Szintén magasabb transzfer menetidővel kell számolni.
Ezen időpontokban az esetleges kellemetlenségekért, illetve késésekért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben az utas visszaérkezéskor nem elérhető telefonon ( kikapcsolt vagy lemerült készülék, esetleg többszöri hívásra sem veszi fel a telefont) és emiatt a megadott időnél többet kell várakoznia, esetleg egy következő transzfer alkalmát, vagy egy plusz kört a reptéren, a szolgáltató nem vállal felelősséget sőt, egyes esetekben, az ügyfél pótdíj megfizetésére kötelezhető.

Kedves ügyfeleink amennyiben nem a megbeszélt helyen várakoznak az ebből adódó kellemetlenségekért, illetve plusz várakozási időért és az esetlegesen felmerülő egyéb költségekért, pótdíjakért felelősséget nem vállalunk.

Pótdíjak:
• minden további behajtás 400Ft behajtásonként.
• Amennyiben autónk nem tud kihajtani 5 percen belül 1600Ft

Transzfer szolgáltatásunk díjmentes.

Az adminisztrációt és a beparkolást követően csomagjait áthelyezzük cégünk autójába, majd munkatársunk kiviszi Önt és kedves utasait a reptérre, ahol a csomagok átvételét követően indulhat is.

Visszaérkezéskor, amint átvett csomagjait hiánytalanul és/vagy átjutott az ellenőrzésen, kérjük hívja a parkolójegyen, illetve a névjegykártyán megadott telefonszámot, és várja kollégánk érkezését a megbeszélt helyen.

2A terminál indulási szint 5-ös zónánál.
Mivel a reptéren csak nagyon rövid ideig van lehetőségünk várakozni, kérjük, hogy indulásra készen várja munkatársunk érkezését. (autóinkat megismeri a rajtuk jól láthatóan elhelyezett logónkról).
A balesetek, sérülések, anyagi károk elkerülése érdekében felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a transzfert végző kisbusz ajtajait ne nyissák ki vagy csukják be ezt minden esetben bízzák kollégáinkra akik készséggel segédkeznek ki és beszálláskor, illetve a csomagok bepakolásában.

Comfort Parkoló

2220 Vecsés, Lőrinci utca 19.

+36 30 448 9366

info@comfort-parkolo.hu