Hírek a reptéri parkolás kapcsán | Comfort-Parkoló
Reptéri Fedett Parkoló
+36 30 448 9366
0-24 óráig

Friss hírek a COVID19-ről és a Comfort Parkolóról !

Próba bejegyzés 2!!

A  jelenlegi helyzet szerint a körülöttünk levő országokban már javul a helyzet és fel vannak készülve . Ezért már egyre többen utaznak el a környező országokba  pihenni , kikapcsolódni . Ma a legnépszerűbb helyek a Spanyol és a  Görög szigetek. Mind ez könnyen meg oldható, ha a Comfort parkolót választod mert amíg te pihensz mi vigyázunk autódra .

Üdvözlet

Reptéri parkolónk Ferihegytől csupán 5 percre.

Helyezze biztonságba addig nálunk gépkocsiját. Éjjel – nappal nyitva vagyunk. Kamerával és élő erővel őrzött parkoló!

Continue reading

Lehalt a British Airways, káosz a londoni repülőtereken

Legtöbb londoni járatát törölte szombat estig a British Airways a cég számítógépes hálózatának hibája miatt.
A cég szombat délután bejelentette: két legnagyobb londoni bázisán, a Heathrow és a Gatwick repülőtéren helyi idő szerint 18 óráig összes járatának indulását törölte.
A British Airways napi három járatot közlekedtet Budapestre Heathrow-ról.
forrás: 24.hu

útburkolat festés

A mai napon a reptérre vezető gyorsforgalmi úton útburkolat festés történik. Sávlezárás és torlódás várható.

Baleset a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Baleset történt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton Budapest felé. Rendőri intézkedés folyamatban, nagy torlódás várható a reptér felől haladva az első lámpa után 100 méterre. A parkolóhoz vezető utat ez pár perccel megnöveli, érdemes Vecsés központ felé kerülni, illetve az M0-ás autópályáról Vecsés / Gyál lehajtónál letérni.

Forgalomkorlátozások a reptéren

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér indulási szintjén 2017. május 02-tól várhatóan 2017. május 17-ig kivitelezési munkálatok zajlanak. A munkák ideje alatt az indulási szinten forgalomkorlátozásokra kell számítani.

eső és napsütés

Mai napon az eső és a napsütés egyaránt átjárta Vecsés és a Liszt Ferenc repülőtér környékét. Fedett csarnokunkban és szabadtéri parkolónkban is a gépjárművek továbbra is biztonságban várják gazdáikat. Repülőtéri parkolás zavartalan bármi is legyen. Ferihegyre vezető út a Lőrinci utcából a lehető leggyorsabb megoldás, jelző lámpák és egyéb forgalmi akadályoktól mentes. Alig 8perc alatt kint voltunk a mai napon is minden alkalommal a reptéren. Ez előny volt azok számára akik elszámolták magukat illetve távolabbi helységekből érkezve az autópályán váratlan torlódás következett be. Szerencsére az M0-ás autópályáról és Budapest központja felől érkezők számára is egyszerű és gyors az idejutás. Repülőtéri parkolás nem is szólhatna másról csak egyszerű, megbízható és kényelmes megoldásokról.