Reptéri Fedett Parkoló
+36 30 448 9366
0-24 óráig

Bemutatkozás

Comfort Parkoló Bemutatkozás

A Comfort Parkoló célja az utazó és parkolást igénylő közönség megelégedését szolgáló tevékenységet végezni. A parkoló a repülőtérhez nagyon közel, 4-5 percnyi távolságra van. Ezúton ajánljuk fel parkoló lehetőségként a követező fedett csarnok és szabadtéri területeinket.

Fedett Csarnok

36 gépkocsi elhelyezésére szolgál a teljesen új és modernül felépített, három oldalon fedett csarnok, mely parkolást segítő útburkolati jelekkel és éjszakai világítással rendelkezik. A csarnok és a hozzá vezető út szilárd burkolatú. Ezzel is biztosítjuk a gépkocsik állapotának megóvását az időjárás viszontagságaitól (jégeső, extrém havazás, stb), illetve az elemi károk ellen biztosítva van minden csarnokban parkoló gépjármű. A beparkolást felfestési jelek és táblák is segítik,szükség esetén a személyzet is rendelkezésre áll.

Szabadtéri terület

A fedett csarnokon kívül mintegy 2000 m2 szabad terület áll rendelkezésre parkolás céljából. A terület és a hozzá vezető út részben szilárd, részben apró kavicsos, a felverődés kizárva). Az egyszerű beparkolást segítik az útjelek és a szolgálatkész személyzet.A Comfort Parkoló teljes területét modern kamera és infrasorompó-rendszer, valamint 0-24 órás őrszolgálat védi. Az infra védelmi rendszeren kívül minden oldalról kerítés, illetve a bejáratnál sorompó nyújt biztonságot.

Információ

A Comfort Parkoló a repülőtértől csak 4-5 percnyi autóút, mégis felhívjuk a parkolni szándékozók figyelmét arra, hogy a kötelező repülőtéri megérkezés miatt időt kell szánni a csomagok átrakására is, ezért 15-20 perccel előbb kell a parkolóba érkezniük. Esetleges késedelmes “check in” (beszállási folyamat) miatt az üzemeltető nem vállal felelősséget.

Szolgáltatás

A Comfort Parkoló fő szolgáltatása a területén elhelyezett gépkocsik 0-24 órás őrzése mellett az alábbi plusz szolgáltatást nyújtja:

ingyenes transzfer a repülőtérre és vissza

A Comfort Parkoló üzemeltetője saját gépjárművel gondoskodik az ott parkoló ÜGYFELEIK részére oda-vissza reptéri transzferről a beparkolást, illetve a hazaérkezést követően. A transzfer az ÜGYFELEKNEK nem jelent többletköltséget.

A parkolóba való bejutás, a transzferek igénybevételét, majd a parkoló elhagyásának módszerét, amely igen egyszerű, összefoglalva, kifüggesztve a Comfort Parkoló bejáratában a beérkező ÜGYFÉL megtalálja

Mi azért vagyunk, hogy Önnek kényelmes legyen.

A Comfort-Parkoló Ferihegy közvetlen közelében található, mintegy 4-5 percnyi autóútra a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől.

Ennek köszönhetően problémamentesen tudunk parkolási lehetőséget biztosítani mindazoknak, akik alapvetően szívesen érkeznének a reptérre autóval, de a magas parkolási költségek miatt ezt nem tehetik meg.

Tekintse meg árainkat! A táblázatból kiderül, hogy célunk nem az autóval érkezők kilátástalan helyzetén való nyerészkedés.

Mire is gondolunk?

• 3 oldalról is fedett parkolónkat a nap 24 órájában személyzet és biztonsági kamerarendszer őrzi.

• Az odavezető út a parkolóhoz hasonlóan szilárd burkolatú.

• A parkoló járművek biztonságáért az Allianz Biztosító felel.

A jelenlegi viszonyok mellett szolgáltatásunk ár/érték arányban páratlan.

Természetesen szabadtéri parkolónkat is a legkomolyabb szinten őrizzük, ahol 2000 m2-en kínálunk parkolási lehetőséget mindazoknak, akik bennünket választanak, legyen szó hétköznapról, hétvégéről, vagy ünnepnapokról